My Image

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU CEI DOI TRAINERI ȘI INVITAȚII NOȘTRI SPECIALI

TRAINERI

INVITAȚI

Andrei Pop

Adrian Murariu

Cătălin Grosu

Cezar Ionașcu

Marina Samoilă

My Image

BRAND PERSONAL MAGNETIC

înțelegem...

Brandingul personal este un subiect „fierbinte” în zilele noastre.
Probabil te întrebi dacă TU chiar ai nevoie de un brand personal puternic.

Iată răspunsul nostru sincer, scurt și la obiect.Detalii în curând. Înscrie-te la newsletter în formularul de mai jos, pentru a fi primul care află când facem următorul eveniment!

My Image
My Image

BRAND PERSONAL MAGNETI ESTE PERFECT PENTRU TINE DACĂ...

· Ești antreprenor și vrei să atragi noi potențiali clienți și parteneri sau pur și simplu să interacționezi și să obții sfaturi practice de la alți antreprenori care au depășit obstacole similare.

· Ești team leader sau manager și îți dorești să ajungi să ocupi o poziție de top management;

· Ești angajat într-o multinațională și vrei să fructifici fiecare oportunitate de networking astfel încât să avansezi rapid în carieră;

· Ești network marketer și vrei să dezvolți un brand personal puternic și influent, care să te ajute să dezvolți echipe de profesioniști în vânzări, motivate și care știu la rândul lor să se conecteze într-un mod autentic cu oamenii.

Fast Action Bonus:​​​​​​​

Primele 10 persoane care finalizează înscrierea la fiecare training primesc 2 bonusuri în valoare de 1250 lei:


Bonus #1. O sesiune de consultanță de grup de branding personal și comunicare cu trainerii noștri, Andrei Pop și Adrian Murariu (în valoare de 600 Lei)

Bonus #2. Doar primii 5 înscriși beneficiază și de o sesiune de consultanță vestimentară de 90 minute cu Cezar Ionascu (în valoare de 650 Lei)

GARANTIE 200%


Credem 100% în ceea ce facem și știm că ceea ce te învățăm funcționează, așa că ne asumăm noi tot riscul.


Dacă nu ești mulțumit de informațiile și soluțiile pe care le primești la seminar, ai la dispoziție 5 zile să ceri banii înapoi. Și rămâi cu mapa cu materiale + acces la cursul nostru online de etichetă.

My Image

RECOMANDAT DE:

My Image
My Image

FORMULAR DE ÎNSCRIERE​​​​​​​

Înscrie-te în acest formular pentru a fi primul care află despre următoarele evenimente Etiquette Training. Noi premiem proactivitatea. De aceea, fiind printre primii care află, ai șansa să beneficiezi de training și de bonusurile de mai sus și la un preț special.

Dacă vrei să fii găsit, recunoscut și din ce în ce mai bine plătit pentru ce știi să faci cel mai bine, atunci este timpul să te preocupi (mai mult) de construirea brandului tău personal.

Dacă ești pregătit să îți dezvolți o rețea de contacte profesionale valoroase, ești pregătit să ai un [Brand Personal Magnetic].

ÎȚI PREZENTĂM BRAND PERSONAL MAGNETIC

primul workshop interactiv din România în care înveți direct de la practicieni arta crearii unui brand personal puternic si influent si cum să creezi relații autentice (cu cei din jur)​​​​​​​

Îți sună familiar?

      · Vrei să îţi îmbunătăţeşti abilităţile sociale pentru a comunica uşor în orice situaţie.

     · Vrei să îți extinzi cercul social, să creezi noi relații și să aprofundezi legăturile deja create (nu doar să dai și să strângi cărți de vizită), dar nu știi ce să faci mai departe.

    · Vrei să te simţi confortabil şi încrezător în orice context te-ai afla, indiferent dacă vorbim despre o ieșire în oraș cu prietenii sau despre o gală de decernare a premiilor Oscar.

Dacă te-ai regăsit în descrierea de mai sus, înseamnă că ești în locul potrivit, la momentul potrivit.

Este timpul ca TU să lași timiditatea deoparte și să îți extinzi zona de confort și rețeaua de contacte profesionale valoroase care să te ducă la următorul nivel în carieră.​​​​​​​

(Știi, trăim într-o lume în care noile cărți de vizită sunt căutările pe Google și notorietatea, iar rețeaua de contacte profesionale a ajuns să valoreze mai mult decât diploma din facultate.)

Învață cu noi și cu invitații noștri speciali în doar 8 ore cum să devii un adevărat „magnet” de oameni și să te conectezi într-un mod autentic cu oamenii care îți vor deveni clienți, parteneri, angajați, colaboratori sau prieteni.

     · 3 module pline de informații și exerciții practice. Vei învăța cum să faci o primă impresie memorabilă, cum să fii un interlocutor cât mai plăcut & more.

     · Primești acces la resurse valoroase create de noi și de partenerii noștri doar pentru cursanții noștri.

     · Simți că faci parte dintr-o comunitate de profesioniști și antreprenori cu interese și valori comune, cu provocări asemănătoare, împreună cu care găsești
​​​​​​​       soluțiile cele mai potrivite și sărbătorești succesele.

My Image
My Image

CE CONȚINE WORKSHOPUL

Modulul I. Mindsetul campionului în networking

În primul modul îți vom împărtăși filosofia noastră de viață care ne-a ajutat să devenim networkeri profesioniști și buni „conectori” între oameni. Vom face și puțină teorie, ca să te familiarizezi cu conceptele despre care vom vorbi și mai ales aplica în celelalte două module.


În acest modul vei învăța:

· Cum să abordezi networkingul ca un fermier, nu ca un vânător;

· Abordarea tranzacțională versus abordarea relațională în networking - avantaje și dezavantaje;

· Cele 5 principii ale unui artist al etichetei, adică o persoană care știe să se facă plăcută oriunde și oricând.

· Diferența dintre a face pe plac și a te face plăcut.

Modulul II. Rafinament în comunicare

În al doilea modul îți vom arăta exact cum să faci o primă impresie memorabilă și cum să te folosești mai departe de ea pentru a te conecta într-un mod autentic cu oamenii care îți vor deveni clienți, parteneri, angajați, colaboratori sau prieteni.

În acest modul vei învăța:

· cum să strângi mâna corect și să lași o primă impresie memorabilă;

· cum să „citești” personalitatea interlocutorului tău după modul cum strânge mâna;

· cum să începi o conversație într-un mod plăcut și să construiești cu interlocutorul tău încredere și credibilitate;

· cum să închei elegant o conversație fără să pari nepoliticos;
​​​​​​​

· cum să folosești networkingul ca instrument de branding astfel încât să îți extinzi cercul de influență.

Modulul III. Personalitate magnetică


În ultimul modul, trainerul nostru și invitații lui speciali îți vor arăta exact cum poți deveni influencer de elită, persoana aceea specială care atrage oamenii și care poate să influențeze prin prezența sa pe oricine, indiferent de contextul în care se află sau de rolul pe care îl are: gazdă sau invitat.


În acest modul vei învăța:

· cum să organizezi un eveniment perfect, indiferent că este eveniment caritabil, corporate sau cina de Crăciun în familie;

· cum să fii o gazdă perfectă în 7 pași;

· cum să fii un invitat plăcut și agreabil;

· modă versus imagine: cum să alegi hainele care ți se potrivesc și te reprezintă;

· cum să te îmbraci potrivit la fiecare eveniment;

· codul bunelor maniere când mănânci și atunci când bei vin;
​​​​​​​

Pentru a doua parte a zilei, ți-am pregătit și o degustare de vin mai aparte. Pe lângă degustarea unui vin bun, vei învăța tot ce trebuie să știi, ca să te bucuri de o degustare de vin la fel de intens ca un somelier… direct de la un somelier.

My Image
My Image